Betingelser vedr. automatisk opkrævning af kontingent


FORBEHOLD OG PRISER

Vi forbeholder os retten til at ændre priser, ifølge vilkår og bestemmelser hos Bopboxen.dk for leje af opbevaringsrum. Alle priser er opgivet inkl. moms. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.


ABONNEMENTSVILKÅR
At du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af bopboxen.dk og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at bopboxen.dk fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du opsiger din box jf. vores lejebetingelser.

Beløbet du skal betale for boxlejen trækkes automatisk via dit betalingskort.

Bopboxen.dk benytter quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos bopboxen.dk, men hos Quickpay.
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig acceptere du vores vilkår og du stopper abn. ved at sende en email via bopboxen.dk
Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender bopboxen.dk påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du hár modtaget det nye Dankort, ved at logge ind på www.bopboxen.dk klik på "Betalingskort".

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på bopboxen.dk hjemmeside, og som beskrevet ovenfor.


KVITTERING

Lejerene modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.


FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding. 


REKLAMATIONSRET

Da der ikke er tale om fysiske produkter med leje/ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bopboxen.dk  hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet, hvorefter du vil få en tilbagemelding.


LEJERS
 ANSVAR

Bopboxen.dk forbeholder sig ret til at spærre lejers adgang til bopboxen.dk  ved manglende betaling. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til lejer ved evt. spærring.